Fitness 2019-02-19T11:23:34+00:00

Fitness

Sportul aduce oamenilor o stare de relaxare prin eliberarea de gânduri negative și îndepartarea de la problemele apăsătoare și stresul creat de viața cotidiană.

Fitness-ul oferă posibilitatea de a alege o viață de o calitate optimă, bazată pe o stare de sănătate pozitivă ce cuprinde starea fizică (condiția fizică), starea mentală, starea spirituală cât și cea socială.

Starea mentală

Basic Fitness

Se îmbunătățește în urma efortului fizic prin eliberarea de endorfine, se dezvoltă voința și dorința de a obține performanțe.

Afla mai mult

Body fitness

Se îmbunătățește prin optimizarea somatică (reglarea ritmului cardiac, îmbunătățirea circulației sangvine, echilibrul hormonal, tonifiere musculară, creșterea capacității de efort, creșterea rezistenței și a imunității.

Afla mai mult

Body mind & soul fitness

Sportul contribuie la o îmbunătățire a prețuirii de sine printr-o imagine mai bună asupra sinelui fizic (percepția propriului corp). Sportul îți eliberează mintea de gânduri, favorizând astfel drumul spre TINE.

Afla mai mult

B2B

Sportul dezvoltă voința, curajul, inițiativa și disciplina.

Afla mai mult
Afla mai mult
Afla mai mult
Afla mai mult
Afla mai mult

FITNESS ALTFEL

Fitness-ul este desfășurat într-un cadru restrâns, sub îndrumarea personalului specializat (instructor fitness, kinetoterapeut, medic). Programele de antrenament vor fi stabilite in urma unor evaluari personale, pe care le vor analiza specialiștii noștri și împreună cu dumneavoastră vom stabili obiectivele optime.

Fitness doar cu antrenor personal este un serviciu personalizat în funcție de obiectivul stabilit, în funcție de dietă, în funcție de starea fizică, în funcție de starea și necesitățile psihice, în funcție de nivelul de pregătire al clientului și în funcție de rezultatul obținut la evaluarea personală din cadrul centrului.

Fitness-ul abordat din alta perspectivă: fitness-ul medical, fitness-ul este mai mult decât mușchi și forme, ci presupune postura, mișcare, protecție.

Obiectivele fitness-ului trebuie stabilite mai întai în funcție de capacitatea functională și de postura subiectului și abia apoi de țelurile acestuia.

PROGRAME

Exerciții cu propria greutate

TRX-ul propune exerciții efectuate din poziții suspendate cu propria greutate.

În cadrul antrenamentelor cu TRX se dezvoltă forța în regim de rezistență, riscul accidentărilor fiind limitat, se poate utiliza în recuperarea unor afecțiuni ale coloanei sau articulațiilor, crescând mobilitatea, echilibru și stabilitatea.

De asemenea, se pot lucra antrenamente cardio.

Exercises for the muscles back and hands trx

Body Express

Cunoașterea și exprimarea calităților și abilităților propriului corp.

Muscular woman doing crossfit exercise with kettle bell

Slăbire și tonifiere

Antrenament cardio desfășurat în funcție de frecvența cardiacă, cu rezultate foarte bune în slăbire și tonifiere.

Presupune exerciții simple desfășurate în ritm

Cardio Training

Greutăți, gimnastică, alergare, sprint

Este un program complex și intens de exerciții principale, care exploatează propria greutate și care lucrează toate abilitățile fizice.

Cuprinde o gamă foarte largă și variată de exerciții:

  • antrenament cu greutăți
  • gimnastică
  • alergare
  • sprint

Acesta este conceput special pentru a-ți testa limitele.

Strong muscular woman working out with heavy ropes.

Mișcare nelimitată

Sunt antrenamente care exclud aparatele fixe, principiul de bază fiind mișcare nelimitată și necondiționată a corpului în toate planurile și toate axele acestuia, exprimarea la maxim a functionalități corpului.

gym group weightlifting workout men and girls

Multiple grupe musculare

Antrenament ce vizează implicarea cât mai multor grupe musculare (membre inferioare și superioare, spate, abdomen) de la primul până în ultimul minut de antrenament.

Exercițiile alternează zona de lucru a corpului, pentru a putea continua antrenamentul fără pauză.

man and woman with barbell flexing muscles in gym