Fitness

 

Sportul aduce oamenilor o stare de relaxare prin eliberarea de gânduri negative și îndepartarea de la problemele apăsătoare și stresul creat de viața cotidiană.

Fitness-ul oferă posibilitatea de a alege o viață de o calitate optimă, bazată pe o stare de sănătate pozitivă ce cuprinde starea fizică (condiția fizică), starea mentală, starea spirituală cât și cea socială.

Starea mentală

Body fitness

Antrenamente desfășurate sub îndrumarea antrenorului personal, programe individualizate ce urmăresc obiectivul stabilit împreună (antrenor-client).

Afla mai mult

Body  & Mind Fitness

Programele de antrenament și obiectivele se stabilesc în funcție de evaluările personale (postură, status muscular, compoziție musculară). 

Afla mai mult

Body mind & soul 

În ani de experiență profesională am descoperit ca nu este de ajuns să avem un corp sănătos. Este foarte important de asemenea ca mintea și sufletul să fie descoperite și antrenate. Astfel pe lângă programele de antrenament îți propunem să îți îngrijești și celelalte două componente ale treimii personală (minte și suflet).

Afla mai mult
Afla mai mult
Afla mai mult
Afla mai mult

Cum facem noi fitness-ul altfel la Flixi?

1. La Flixi, fitness-ul este desfășurat într-un cadru restrains. Grupele de lucru la noi nu au mai mult de 6-8 persoane, astfel încât fiecare participant să beneficieze de atenția instructorului în mod echitabil.

2. Antrenament de fitness ghidat. La Flixi nu poți lucra singur pentru că, este nevoie de supravegherea unui instructor pentru a evita accidentările sau pentru a corecta posture, astfel încât să obții rezultatele pe care ți le-ai fixat ca obiectiv. De aceea, toate antrenamentele cap-coadă se desfășoară sub îndrumarea personalului specializat (instructor fitness, kinetoterapeut, medic). Fitness doar cu antrenor personal este un serviciu personalizat în funcție de obiectivul stabilit, în funcție de dietă, în funcție de starea fizică, în funcție de starea și necesitățile psihice, în funcție de nivelul de pregătire al clientului și în funcție de rezultatul obținut la evaluarea personală din cadrul centrului.

3. Fitness medical. La Flixi, fitness-ul este abordat din alta perspectivă: fitness-ul medical, fitness-ul este mai mult decât mușchi și forme, ci presupune postura, mișcare, protecție. Programele de antrenament vor fi stabilite in urma unor evaluari personale, pe care le vor analiza specialiștii noștri și împreună cu dumneavoastră vom stabili obiectivele optime. Obiectivele fitness-ului trebuie stabilite mai întai în funcție de capacitatea functională și de postura subiectului și abia apoi de țelurile acestuia.

Progreamează-te!

Tipuri de programe de fitness pe care le poți accesa la Flixi

Exerciții cu propria greutate

TRX-ul propune exerciții efectuate din poziții suspendate cu propria greutate.

În cadrul antrenamentelor cu TRX se dezvoltă forța în regim de rezistență, riscul accidentărilor fiind limitat, se poate utiliza în recuperarea unor afecțiuni ale coloanei sau articulațiilor, crescând mobilitatea, echilibru și stabilitatea.

Exercises for the muscles back and hands trx

Body Express

Cunoașterea și exprimarea calităților și abilităților propriului corp.

Muscular woman doing crossfit exercise with kettle bell

Slăbire și tonifiere – Exerciții cardio în funcție de frecvența cardiacă

Antrenament cardio desfășurat în funcție de frecvența cardiacă, cu rezultate foarte bune în slăbire și tonifiere.

Presupune exerciții simple desfășurate în ritm

Cardio Training

Greutăți, gimnastică, alergare, sprint

Acest tip de program este complex și intens, care exploatează propria greutate și lucrează toate abilitățile fizice. Cuprinde o gamă foarte largă și variată de exerciții de la antrenament cu greutăți, gimnastică, alergare și sprint.

Strong muscular woman working out with heavy ropes.

Multiple grupe musculare 

Acest antrenament vizează implicarea cât mai multor grupe musculare de la primul până la ultimul minut. Exercițiile alternează zona de lucru a corpului, pentru a putea continua antrenamentul fără pauză.

gym group weightlifting workout men and girls