Viziunea Flixi

Legenda Păsării Phoenix spune că ea renaște din propria cenușă, pentru a putea deveni o variantă mai bună. Toți ne dorim să devenim mai buni, să atingem perfecțiunea, să renaștem!

Cum nimeni din exterior nu te poate schimba, esența schimbării trebuie să vină din interiorul tău! Uneori mai ușor, alteori aproape imposibil, adică doar din cenușă; dar din cenușă de vei renaște, precum PHOENIX vei deveni: mai bun, mai echilibrat, mai sanatos, mai puternic.

Schimbarea e cu atât mai stabilă cu cât procesul este mai profund și conștient, de aceea, la Flixi îți oferim toate instrumentele care sa te ajute să renaști- toate ariile de dezvoltare personală, oferite de specialiști respectați care să te ajute să identifici corect starea ta fizică și psihică în care ești acum, dar care să te ajute și să îți stabilești obiective corecte și realiste.

Îți punem la dispoziție atât instrumentele corecte de evaluare fizică, psihică și spirituală cât și o serie de proceduri care să te echilibreze precum fitness cu antrenor personal, recuperare medicala si kinetoterapie, yoga, masaj thai, consiliere nutrițională, dezvoltare personală și psihoterapie și numerologie.

Ne dorim ca noua versiune a ta să se construiască pe baze solide care să reziste, să construim pe un corp sănătos și o minte echilibrată, să definim mușchi pe o coloană vertebrală dreaptă și sănătoasă pentru ca tu să fii bine pentru mai mult timp.

ECHIPA

Vă propunem ca prin antrenament să vă cunoașteți corpul, mintea și sufletul, să intelegeți ce vă doriți și unde vreți să ajungeți, iar noi vă vom insoți cu personalul specializat să vă indepliniți obiectivele și să deveniți un Phoenix.

Florin Lixandru

Terapeut

În cei 10 ani de experiență a îmbinat abilitățile de kinetoterapeut cu talentul nativ în arta vindecării corpului uman.

Preocupat de binele pacientului ca un întreg, dezvoltă programe personalizate în tratamentul de recuperare, prin combinarea tehnicilor învățate de-a lungul timpului și certificate prin atestate profesionale de mare valoare.

Contanu Valentina

Medic ortoped pediatru

Medicul ortoped pediatru din cadrul clinicii noastre, după o experință medicală de 20 de ani vine cu o viziune diferită despre fitness, în special fitnessul la copii. Experiența medicală transpusă în proiectul nostru ne-a ajutat să dăm o altă formă și să înțelegem necesitățile copiilor pentru a fi adulți sănătoși.

Ghimpeteanu Dragoș

Instructor fitness

După o experiență de 15 ani de sport profesionist, și cu o etapă de antrenor federal, instructorul nostru este cel care va pune în aplicare programele de fitness și o să vă fie altături , umăr lângă umăr, în ședințele de antrenament.

Pentru că și noi am fost în locul vostru și înțelegem și ne amintim cum a fost atunci când au apărut primele întrebări interioare, primele întrebări existențiale și am simțit nevoia de a afla mai multe despre propria persoană, am dezvoltat un nou concept despre fitness, despre armonie și echilibrarea de sine.

În fiecare din noi  sălășluiește o pasăre Phoenix, ce odată eliberată ne amplifică potențialul, ne ajută să descoperim direcția și rolul nostru. Avem nevoie de ghidare și ajutor pentru a putea să ne descoprim, să ne eliberăm. Suntem mai mult decât un simplu corp fizic, de aceea vă invităm să vedeți în interiorul vostru, și vă vom oferi sprijinul nostru în căutarea răspunsurilor.

Considerăm că înainte de a obține performanță este mai important să gasești echilibrul, armonia între trup-minte-suflet.  “Nu este importantă destinația, ci drumul parcurs”, de aceea nu vrem să ajungeți la destinație ci impreună cu noi să vă gasiți calea.