Despre Noi 2019-02-19T13:57:06+00:00

Viziunea Flixi

Nimeni din exterior nu te poate schimba. Schimbarea vine din interiorul tău ! Uneori mai ușor, alteori doar din cenușă; dar din cenușă de vei renaște, precum PHOENIX vei deveni !

Pasărea Phoenixeste o pasăre mitică, ce renăştea din propria ei cenuşă. Învăluită în mister din cauza destinului său fantastic, transformată în imagine simbolică a renaşterii, considerată fiind originară din cele mai diferite locuri, se prezintă în mitologia clasică sub numeroase înfăţişări. Când aceasta îşi simte sfârşitul face un cuib din ramuri de plante aromatice şi tămâie, dă foc acestui cuib, se întinde, arzând o dată cu el, iar din cenuşa sa, se formează o altă pasăre. Noua pasăre Phoenix o îngroapă apoi pe cea precedentă, punându-i rămăşiţele într-un înveliş de smirnă şi tămâie în formă de ou. Le duce cu un cortegiu format din alte păsări ce zboară împrejurul său la sanctuarul din Heliopolis. Tânăra pasăre se întoarce în Arabia (sau Etiopia), unde îşi duce lunga sa viaţă solitară, hrănindu-se cu perle de tămâie, până când va genera din cenuşa ei un alt exemplar.

ECHIPA

Vă propunem ca prin antrenament să vă cunoașteți corpul, mintea și sufletul, să intelegeți ce vă doriți și unde vreți să ajungeți, iar noi vă vom insoți cu personalul specializat să vă indepliniți obiectivele și să deveniți un Phoenix.

Florin Lixandru

Terapeut

În cei 10 ani de experiență a îmbinat abilitățile de kinetoterapeut cu talentul nativ în arta vindecării corpului uman.

Preocupat de binele pacientului ca un întreg, dezvoltă programe personalizate în tratamentul de recuperare, prin combinarea tehnicilor învățate de-a lungul timpului și certificate prin atestate profesionale de mare valoare.

Contanu Valentina medic ortoped pediatru
Contanu Valentina

Medic ortoped pediatru

Medicul ortoped pediatru din cadrul clinicii noastre, după o experință medicală de 20 de ani vine cu o viziune diferită despre fitness, în special fitnessul la copii. Experiența medicală transpusă în proiectul nostru ne-a ajutat să dăm o altă formă și să înțelegem necesitățile copiilor pentru a fi adulți sănătoși.

Ghimpeteanu Dragos instructor fitness
Ghimpeteanu Dragoș

Instructor fitness

După o experiență de 15 ani de sport profesionist, și cu o etapă de antrenor federal, instructorul nostru este cel care va pune în aplicare programele de fitness și o să vă fie altături , umăr lângă umăr, în ședințele de antrenament.

Raducanu Catalina psiholog
Răducanu Cătălina

Psiholog

Psihologul care a început schimbarea cu și prin propria persoană, vă va ghida în a vă cunoaște, a vă descoperi și a vă reinventa, va fi susținătorul direct în a vă înțelege atât nevoile fizice cât și pe cele mentale.

Pentru că și noi am fost în locul vostru și înțelegem și ne amintim cum a fost atunci când au apărut primele întrebări interioare, primele întrebări existențiale și am simțit nevoia de a afla mai multe despre propria persoană, am dezvoltat un nou concept despre fitness, despre armonie și echilibrarea de sine.

În fiecare din noi  sălășluiește o pasăre Phoenix, ce odată eliberată ne amplifică potențialul, ne ajută să descoperim direcția și rolul nostru. Avem nevoie de ghidare și ajutor pentru a putea să ne descoprim, să ne eliberăm. Suntem mai mult decât un simplu corp fizic, de aceea vă invităm să vedeți în interiorul vostru, și vă vom oferi sprijinul nostru în căutarea răspunsurilor.

Considerăm că înainte de a obține performanță este mai important să gasești echilibrul, armonia între trup-minte-suflet.  “Nu este importantă destinația, ci drumul parcurs”, de aceea nu vrem să ajungeți la destinație ci impreună cu noi să vă gasiți calea.